Találjon otthont vállalkozásának, most milliós kedvezménnyel!

Vásároljon vagy béreljen üzlet- vagy irodahelységet a LIVING-től, most akár több millió forintos kedvezménnyel! Frekventált, XIII. kerületi újépítésű lakófejlesztéseinkben igényes, több ezer fős potenciális ügyfélkörrel, változatos adottságú, szerkezetkész helyiségekkel várjuk!

A Kassák Passage lakóparkunkban 7%, a Park West 1-ben 10% kedvezményt biztosítunk az iroda- és üzlethelyiségek vételárából.* Amennyiben bérlésben gondolkodik, hasonló mértékű kedvezmények érhetőek el. A lakófejlesztésekben található 50-350 nm közötti ingatlanegységek az épületek földszintjén helyezkednek el, melyeket szerkezetkész állapotban adunk át.

A LIVING segít abban, hogy az ingatlanok adottságai alapján, milyen szolgáltatásokat és tevékenységeket végző vállalkozásoknak lehet ideális választás az épületekben található helyiségek. Természetesen, ezeken a lehetőségeken túl örömmel segítünk már meglévő vállalkozásához is megtalálni a leginkább illeszkedő üzlet-vagy irodahelyiséget.

Keresse értékesítőinket az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefonszám: +36 1 8080 888

retail@livinghomes.hu

10% kedvezmény minden Park West 1 üzlet- és irodahelyiség megvásárlásakor.

7% kedvezmény minden KASSÁK PASSAGE üzlet- és irodahelyiség megvásárlásakor.

Keresse értékesítőinket az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefonszám: +36 1 8080 888

retail@livinghomes.hu

Miért éri meg a LIVING lakóparkjainkban üzletet vagy irodát nyitni?

13. kerület frekventált része
Megbízható fejlesztő
Milliós kedvezmények
Körülbelül 80-100.000 embernyi elérés
Akár 2000 potenciális ügyfél
Változatos kialakítású helyiségek

A LIVING-ről

A LIVING Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője, célja olyan újépítésű, városi, energiahatékony otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A kivételes, 13. kerületi lokációnak, a pezsgő, Váci úti irodafolyósó közelségének, valamint az újépítésű lakásokba költözők magas számának köszönhetően a LIVING fejlesztéseiben található üzlethelyiségek kiváló üzleti lehetőséget biztosítanak a leendő üzemeltetők számára.

A LIVING fennállása alatt megszerzett szakértelme, illetve az anyavállalat, a WING majd negyed évszázados ingatlanfejlesztési tapasztalata, komoly referenciái, pénzügyi stabilitása és a folyamatos innováció iránti elkötelezettsége egyaránt garancia a lakófejlesztési projektek minőségére és a megbízhatóságára. A lakóingatlan-fejlesztés mellett megbízható partnerek vagyunk kiskereskedelmi egységek és irodák kialakításában is. Széles szolgáltatói palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár befektetői, akár saját célra keresnek otthont, üzlethelyiséget vagy irodát.

Keresse értékesítőinket az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefonszám: +36 1 8080 888

retail@livinghomes.hu

*A feltüntetett árak tartalmazzák a 27%-os áfát. Tájékoztatjuk, hogy az kedvezményes ár az akció időtartama előtti 30 (harminc) napos időszak során alkalmazott legalacsonyabb árhoz viszonyítottan került megállapításra, így megfelel a 4/2009. (I. 30.) NFGM-SZMM együttes rendelet 2/A. § (2) bekezdése szerinti követelménynek. Tájékoztatjuk, hogy az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. További részleteket ide kattintva olvashat.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza