KÉTMILLIÓ OKUNK VAN A LAKÁSVÁSÁRLÁSRA

Ebből a legfontosabb, hogy idén leendő LIVING lakásáért mindössze 2 millió Ft-ot kell befizetnie!

Ismerje meg a LIVING 13. kerületi, fejlesztés alatt álló lakóprojektjeit, melyek fenntartható, újépítésű otthonai mindössze 2 millió Ft befizetésével leköthetőek, ha idén vásárolja meg leendő lakását. Mindezt kedvező, 5%-os áfatartalommal!

Le Jardin
Várható átadás: 2024 második fele
Energiahatékony lakások
Lokáció: 13. kerület, Rozsnyay utca
Kassák Terrace
Várható átadás: 2025 év eleje
Energiahatékony lakások
Lokáció: 13. kerület, Klapka utca
Park West 3.
Várható átadás: 2025 év vége
Energiahatékony lakások
Lokáció: 13. kerület, Szabolcs utca

A zöldövezeti Le Jardin, a Váci úti irodanegyedtől egy utcányira épülő Kassák Terrace és a belváros-közeli Park West 3 lakóparkok a kiváló közlekedési lehetőségekkel és szolgáltatások sokaságával rendelkező 13. kerületben kerülnek megvalósításra, átlagon felüli műszaki minőség és környezettudatos, fenntartható megoldások kivitelezésével. Mindhárom lakófejlesztés kiemelkedően magas energetikai besorolásnak megfelelően kerül kialakításra, ezáltal a lakóprojektek otthonaiban az éves rezsi költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.

Kösse le energia- és költséghatékony, újépítésű budapesti ingatlanát 2 millió Ft befizetésével még ma!

Ajánlatot kérek

KIEMELT LAKÁSAINK, IDÉN 2 MILLIÓ FT-OS LEKÖTÉSSEL

Újépítésű ingatlan, mint stabil befektetési lehetőség*

Az elmúlt évtizedekben az ingatlanpiac folyamatosan bizonyította, hogy az új lakások megfelelően működhetnek stabil és jövedelmező befektetésként. A lakásba történő befektetés jellemzően egy hosszú távú elköteleződést jelent, hiszen nagyobb kezdeti költséggel lehet számolni. A hozam két részből áll, az egyik elem a bérbe adásból származik, míg a másik a lakás értéknövekedéséhez köthető:

Bérbeadás: új lakásoknál a jelenlegi kínálati bérleti díjakat és kínálati lakásárakat figyelembe véve a bérbeadásból származó hozamrész körülbelül 2,9 és 4,6 százalék között mozgott Budapest különböző kerületeiben 2023 első negyedévében. A LIVING Service tapasztalata alapján a 13. kerületben ez akár 5 százalék is lehet.

Lakásárak-változása: az előző ingatlanpiaci ciklus egészét tekintve, vagyis a 2007 és 2023 első negyedéve közötti lakásár-változást figyelembe véve, évesített hozamként több mint 9 százalékos hozammal számolhattak a lakástulajdonosok.

Mindez azt jelenti, hogy a teljes éves hozam bőven 10 százalék felett alakult az ingatlanárak jelenleg tapasztalható megtorpanása ellenére is, egyes kerületekben, mint például a 13. kerületben, meghaladhatta a 13 százalékot.

Ajánlatot kérek

Fontos az energiahatékonyság*

Az új, korszerű otthonok hosszú távon is kedvezőbb pénzügyi döntést jelentenek, további előnyei pedig az energiahatékonysághoz kapcsolódnak. Egy néhány éve épült, újszerű lakással összehasonlítva, egy még korszerűbb és jobb energiaosztályba tartozó új ingatlan esetén havonta 5-10 ezer forintot spórolhat a rezsiköltségeken, vagyis éves szinten 60-120 ezer forintot takarít meg. Saját lakás esetén éves szinten ennyivel alacsonyabbak a lakás fenntartásának költségei, befektetési célú lakásvásárlás esetén pedig ennyivel magasabb lehet az elkért bérleti díj összege.

A LIVING a tervezéstől, a kivitelezésen át az üzemeltetésig a környezettudatos megoldásokat tartja szem előtt, így a lakásokat is az átlagon felüli műszaki tartalom és az energiahatékony megoldások jellemzik. Fejlesztés alatt lévő projektjeiben a legkorszerűbb, megújuló energián alapuló gépészeti és kivitelezési megoldásokat igyekeznek alkalmazni, mint a hőszivattyú által biztosított fűtés/hűtés és melegvíz, a mennyezet hűtés-fűtési rendszer vagy a kiemelkedő vastagságú hőszigetelés és a három rétegű nyílászárók alkalmazása.

Ajánlatot kérek

* LIVING & Eltinga közös elemzése alapján.

Értékesítés

Keresse értékesítőinket

+36 70 705 23 69
sales(at)livinghomes(dot)hu

LIVING bemutatóterem
1134 Budapest, Klapka u. 8.

Megtekintés térképen

Ajánlatkérés 0
vissza